Lillasyster och lilla Storasyster -

Öööh va?

Är det nån som förstår vad Sofie nyss skrev? Jag gör inte det, fast sist jag träffade henne var hon lite flummig. Kan ha nåt med det att göra...

Ja då vet man hur man känner igen en svenne

‎Ida "Gud vilken amerikansk film! AH"
Jag "Ska du säga?! Du är ju en riktig svensk du! En jävla Svenne!"
Ida "Öh va?"
Jag "JA! En riktig sån där som de där på knorr! Knorr! Den gyllende knorren! DET ÄR DU!"

Sportlov

Jahapp. Nu är det vecka 9 vilket innebär sportlov för alla i Stockholmsregionen! Det inkulderar mig och lilla Storasyster, så nu är det skönt med ledigt. På onsdag åker jag till London med mamma och pappa och kommer hem på lördag. Jag har varit i London en gång förut, men om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket från den gången...
Det ska bli superkul verkligen. Även om man inte kan se det på mig så är jag lite hyper i huvet just nu, ska bli skönt att inte dra omkring hemma hela lovet, för jag har lite dålig fantasi angående aktiviteter hemma förstår ni.

Förresten, jag har blivit värsta nörden på bloggdesign nu. Det är jätteroligt ju, fast det är lite svårt med alla koder om man är självlärd. Men men, man får prova helt enkelt lite! Men nu funderar jag på om jag kanske ska måla lite, eller baka, eller nåt... 

Här kommer ett fint självprträtt jag gjorde nån gång. Jag har min lila mössa på mig och ett par runda solbrillor om det inte syns:


Det blev ganska likt tycker jag!

Kram och mu / Lillasyster

Presentation av Lilla Storasyster!

Innan vi gjorde bloggen så hade jag MASSA saker jag ville skriva om, men nu kan jag inte komma på något! Irriterande.
Jag tänkte att jag iaf kan skriva ett inlägg om mig själv så att ni får lite koll. Jag heter Sofie och jag är 14 men fyller 15 om 27 dagar (Japp, jag har räknat...). Jag är just nu i en fas då allt jag tänker på är killar, så ni kommer antagligen få läsa mycket om det :D På fritiden så klättrar jag och går på scouter.
Jag gick på samma teater som Sofia förut, men jag var rädd för våran "lärare" så jag slutade med det. Japp, då har ni lite koll på mig! Kram!

Kort presentation av Lillasyster

Jaha, Sofie verkar inte vara så sugen på att uppdatera, så jag presenterar mig själv lite. Jag heter Sofia, är 14 år (fyller år i November) och går i skolan (nehe!). Jag blir lätt uppstressad, skrattar mycket och är lite prefektionistisk. På fritiden spelar jag teater, fiol och målar när jag får tid. Jag har en kanin som heter Binky som är 8 år. Jag blev Lillasyster här på bloggen för att jag har två äldre bröder, 18 och 21 år gamla. En fin liten bild på mig, när det var föreställning på teatern i våras:

Föreställningen hette "Landet Aldrig Någonsin", gissa vem jag var (hrm, hrm)...

Bilden är tagen från NVP:s hemsida.

Karlsson på taket

Tänkte bara redogöra lite för texten "Här har du din bulle Gunilla"... Citatet kommer från en vacker, lagom tjock, genomklok man i sina bästa år; alltså KARLSSON PÅ TAKET! Jag älskar honom och alla kommentarer han slänger ur sig. T ex :

"'Nej Karlsson, nej!!' Joooe Karlsson, jo!!"

"Pff, Pappa... Bosse... eller Karlsson på taaket!"

"Å du där, vad heter du mer än August? 'Jag heter inte August!' Ha! Vilken tur för dig, hahahahahahaaaahahahahaha!
'Det e Gunilla och Krister jue!' Gunilla? Krister? Jaa, alla kan ju inte heta Karlsson, det bara går inte!"

"Vad heter du mer än August, din lilla plutt? 'Jag heter inte August, jag heter Svante.' Jaha, fortsätt med det då!"

Till exempel...

Länkar till Youtube-klipp med KARLSSON!:
Klipp med Karlsson på taket
Flumklipp (?) med Karlsson på taket
Karlsson spökar
Från vänster: Gunilla, Karlsson, Lillebror och Krister
Från vänster: Gunilla, Karlsson, Lillebror och Krister
Bilden är tagen från http://www.pippisworld.com/karlsson-on-the-roof.php

Välkommen till vår nya blogg!

Hejhej! Lillasyster, det är jag det! Jag heter Sofia och jag är 14 år. Lilla Storasyster heter egentligen Sofie och är också 14 år (snart 15). Jag vet inte om hon vill skriva nåt, men om hon vill det så hon får skriva ett eget inlägg :D


RSS 2.0