Lillasyster och lilla Storasyster -

Okända läsare

Vet ni vad jag precis kom på? Jag har verkligen INGEN aning om vilka som läser den här bloggen. Det är ju inte många som läser den, men det är fler än våra närmaste kompisar! Så nått kul skriver vi tydligen om.

Det gillar jag!
Kram, Sofie!

Båtliv är samma sak som tråkliv

Gissa vad jag har gjort idag? INGENTING. På riktigt, jag tror att jag kommer dö av tristess. Jag är nämligen ute med båten just nu, tillsammans med min familj. Min lillebror har några kompisar som är ute med deras båt, så han hänger med dem hela tiden istället för med mig. Men jag har iallafall min kära serie Gossip Girl som kan hålla mig sällskap i några dagar till!

Kram, Sofie

INLÄGG TILL SOFIA! Fråga Pickwickklubben!

För dom finns väl i England? Jag menar om du behöver hjälp med engelskan Sofia?

Jo, nu är det så att vår kära Sofia har rest till england för att lära sig prata bättre! Så ha det så bra, och se till att inte hänga med några killar över 15 på språkresan! För jag har nämligen hört att det är mycket supande och festande på såna där ena resor! Puss från mig och hoppas att du har förstått något att mitt babblande i det här inlägget!

KRAM SOFIE

Hej!

Är det bara jag som tycker att Sofia börjar spåra ut lite med sitt Karlsson älskande?

YES!!!!!!!!!

Nu finns hela Karlsson-på-taket-filmen på Youtube, första delen finns HÄR!

Sofia

Bröderna FluffDet här måste ju vara världens bästa barnprogram!

Här är introt åxå:Sofia

SF LördagIdag - lördag - har jag varit uppe på taket till vår typ "paveljong" eller pergola eller lilla hus. Sofia på taket! Det låter det! I vanliga fall får jag bara vara uppe på det här taket när Sofie tvingar mig att skotta det. Då brukar hon stå nedanför och skratta och kasta körsbärskärnor på mig.

Jag passade också på att spana ut över världen där uppe. Jag såg inte så mycket... Hihi, snart kommer Sofie hem! Undrar om hon blir arg när (om) hon ser vad vi har hittat på här?

Sofia

SF FredagDetta är en bra teknik om man vill gå på händer i regnet, då slipper man bli blöt. I vanliga fall har man ju gummistövlar på fötterna, men eftersom Sofie fortfarande är i Frankrike så blir det lite party-party med stövlar på händerna i stället!

Förlåt för den dåliga kvaliten på bilden...

Sofia

SF TorsdagFin bild va!? (HAHA...!) Jag har varit ganska trött och seg idag (bror tog studenten igår, släkten har varit här igår-idag) och nu på kvällen hade jag ganska tråkigt. Men jag passade ändå på att dricka mjölk direkt ur paketet nu när Sofie inte är här!

Sofia

SF OnsdagDå det fortfarande är SF så har jag inte knutit skorna!!! Hihihihi, undrar vad Sofie hade sagt om hon var här? Det här medför ju stora risker för mig - att inte knyta skorna menar jag. Jag kan ju snubbla på skosnörena eller förstöra något eller trassla in mig i något, men jag tar risken. Jag måste ju passa på när Sofie inte är här!

Sofia

RSS 2.0